Panoramastraat 39
8480 Ichtegem, België
Tel : 051 77 77 45 051 77 77 45
Gsm : 0496 86 22 37 0496 86 22 37

Nieuwbouwwoningen in alle stijlen

Bossy Vandaele - Nieuwbouw

Wilt u een nieuwbouwwoning laten bouwen of gaat u voor een afgewerkt sleutel-op-de-deur project? Dankzij onze uitgebreide ervaring in de bouwsector is Bossy Bouw de referentie voor uw nieuwbouwwoning in Ichtegem en omstreken.

Van ontwerp tot afwerking

Ons team van professionals staat met veel enthousiasme en expertise klaar voor uw totale nieuwbouwproject. Wij werken samen met uw architect, of wij zorgen zelf voor een ontwerp op basis van uw wensen en voorkeuren. Elke woning werken wij af met een ongeëvenaarde zorgvuldigheid en oog voor detail.

Diverse bouwstijlen

Gaat u voor een tijdloze, klassieke woning? Of bent u helemaal te vinden voor de strakke lijnen van moderne architectuur? Of misschien wel een mix van beide? Welke bouwstijl u ook verkiest, wij zorgen voor een perfecte uitvoering met een adembenemend resultaat, volledig zoals u het voor ogen had.

Sleutel-op-de-deur projecten

Op zoek naar een sleutel-op-de-deur nieuwbouwwoning? Ontdek onze afgewerkte projecten die we te koop aanbieden. Met een passie voor metsel- en betonwerken en een grondige kennis van zaken realiseert Bossy Bouw in Ichtegem keer op keer pareltjes van woningen die beantwoorden aan alle noden voor een hedendaagse levensstijl.

Graag samenwerken? Neem even contact met ons op en breng ons op de hoogte van uw plannen. We stellen met veel plezier een vrijblijvende offerte voor u op.